USTOZ MAQOMI TOG`LARDAN ULUG` - G'ofurova Malohat Anvarbekovnа (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Zamonaviy o'qituvchi - bu o'zini o'rab turgan hamma narsaga qiziqa oladigan odam, chunki maktab o'qituvchisi bolaga qiziq bo'lsa, u mazmunli ish olib bormoqda.