ЎЗБЕКИСТОНДА СОЛИҚ НАЗОРАТИ ТАРТИБИДАГИ ТЕКШИРУВЛАР ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАСИНИНГ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ - Файзуллоев Мирсаид Шухратович (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация мазкур мақолада, солиқ хизмати органлари томонидан солиқ назорати ҳамда солиқ текширувларининг услубий асослари такомиллаштириш ва уларни самарадорлигини баҳолаш йўллари бўйича тадқиқотлар олиб борилган бўлиб, тадқиқот доирасида хулоса ва таклифлар шакллантирилган.