ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SPORT MASHG‘ULOTLARINI OLIB BORISH (GANDBOL SPORT TURI MISOLIDA) - Dushaboev Dilshodbek (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada muallif tomonidan gandbol sport turini samarali tashkil etish va zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida mashg’ulot olib borish haqida ma’lumotlar keltirilgan.