МОЛ-МУЛКНИ ВА МУЛКИЙ ҲУҚУҚЛАРНИ МЕРОСХЎРЛАР ЎРТАСИДА ТАҚСИМЛАШНИНГ НАЗАРИЙ ВА АМАЛИЙ МАСАЛАЛАРИ (ТЕЗИС) - Бекзод Гадоев (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мақолада мерос масаласида мол-мулкни ва мулкий ҳуқуқларни меросхўрлар ўртасида тақсимлашнинг назарий ва амалий масалалари илмий-назарий таҳлил қилинган.