YOSHLAR TARBIYASIDA OILANING O’RNI - Rasulova Yorqinoy Rasulovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Farzand tarbiyalayotgan ota-ona har bir harakati, yurish turishi, muomalasi, boshqalar bilan o’zaro munosabatida olijanob fazilatlarni namoyon eta bilishi kerak. CHunki bola tabiatan nihoyatda taqlidchan va kuzatuvchan bo’ladi.