YER RESURSLARINI BOSHQARISHDA AXBOROT TA’MINOTINING AHAMIYATI - Bazarbayeva Goʻzal Rustam qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yer resurslarini boshqarish va axborot ta’minotining ahamiyati haqida fikr-mulohaza bildirilgan. Yerdan foydalanishning yer ma’Iumotlar bazasini dasturiy majmuasini yaratishning vazifalari haqida qayd etilgan