NEMIS TILI GRAMMATIKASINI O‘YIN SHAKLIDA O‘RGANISHNING AFZALLIKLARI - Xolisxon Husainova Komiljonovna (Journal of new century innovations, 2023)
Stolingizga qaytib o‘tiring! Ko‘zlaringizni yuming va maktab davrlaringizdagi chet tili darslarini eslang. Ularni o‘tkazishda qachon o‘yinlardan foydalangan edingiz, yana bir bor o‘ylab ko‘ringchi, nima uchun o‘qituvchingiz bunday o‘yinlarni aynan chet tili darslarida o‘tkazgan? Ehtimol ular juda ham kam bo‘lgandir, balki 2 yoki 3 ta, balki umuman bo‘lmagandir.