OILADA FARZANDLARNI RUHIY VA AHLOQIY TARBIYALASHNING MUXIM AHAMIYATI - Isroilov Raxmatjon Raxmonovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada eng oliy ne'mat - farzand , oilada farzandlarni ruhiy, ahloqiy va ma’naviy jihatdan tarbiyalashning ahamiyati haqida, bola tarbiyasida oilaning , ota-onaning o'rni , ularning bir- biriga , farzandiga bo'lgan muomalasining ahamiyati haqida, taniqli pedagoglarning bola tarbiyasi borasidagi fikrlari haqida ma'lumotlar keltirilgan.