СHET TILINI OʼQITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AFZALLIGI - Ermirzayeva Sayyorahon Muhammadhalilovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Yurtimizda oʼquv taʼlim muassalarida chet tillarini oʼrganishga boʼlgan ehtiyoj tobora oshib bormoqda. Maqolada сhet tilini oʼqitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning afzalligi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.