FUQAROLIK HUQUQIDA SHARTNOMA VA BITIM INSTITUTI: QIYOSIY-HUQUQIY TAHLIL - Tulepova Zulfiya Urazbaevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqolada fuqarolik huquqida shartnoma va bitim tushunchalari, ularning turlari, tuzilish shartlari yoritib berilgan. Shuningdek, fuqarolik huquqidagi shartnoma va bitim institutiga qiyosiy tahlil qilingan. Tahlil natijasi shuni kòrsatdi, shartnoma va bitim tushunchalari bir-biri bilan uzviy boģliqdir. Ularning turlari va tuzilish shartlarida keskin farqlarni kòrsak bòladi.