YANGI O'ZBEKISTONDA EL AZIZ - INSON AZIZ - Abdullayeva O‘g‘iloy Rustamjon qizi ,; G’oziyev Mashrab Eshmahammedovich, (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolaning negizida shunday bir mazmun mujassamki unda Yurtimiz tinchligi, Yurtboshimiz ishlaridan bir parcha, hamda oila, jamiyat va ayollarning muhofaza qilinishi. Shuningdek obod yurtimizda barpo etilayotgan yangiliklar ko'rsatib o'tilgan