XAVF SHAROITIDA LOYIHANING BOSHQARUVI - Olimova Oydina (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xavf sharoitida loyihalarning boshqarishida asosiy omillari muhokama qilinadi, xavflarning loyihaga ta'sirining muhim omillari tahlil qilinadi va xavflar baholanadi.