MATEMATIKA FANINING TA’LIMDA TUTGAN O’RNI - Mo‘minova Gulnora Sobirjonovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif tomonidan matematika fanining ta’limda tutgan o’rni, shuninngdek bu fanning o’quvchilar tafakkurini yanada o’stirishda va ularni mantiqiy fikrlashida tutgan o’rni haqida ma’lumotlar bayon etilgan.