DAVLAT BOSHQARUVINI AMALGA OSHIRISHDA QONUNIYLIK TUSHUNCHASI VA UNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Djalilov Nigmatuiia Karimovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: maqolada muallif tomonidan qonuniylik tushunchasi va davlat boshqaruvida qonuniylikni ta’minlashning ahamiyati, shuningdek davlat boshqaruvida qonuniylikni ta’minlashdagi asosiy xususiyatlari atroflicha tahlil qilingan.