OILADA FARZAND TARBIYASINI SHAKLLANTIRISH JARAYONIDA MILLIY URF – ODATLAR, AN’ANALAR VA QADRIYATLARINING AHAMIYATI - Rahmatullayeva O`g’iloy Maxmudovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oilada farzand tarbiyasini shakllantirish jarayonida xotin – qizlarning farzand tarbiyasidaga o`rni, milliy urf – odatlar, an’analar va qadriyatlarining ahamiyati ochib berilgan.