KORPORATIV LOYIHA BOSHQARUVI - Mirzakulov Bexzod Faxritdinovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Korxonani boshqarishda loyiha yondashuvi kompaniya faoliyatining muhim jihati bo'lib, unga o'z faoliyat sohasida korxonaning etakchi mavqeini saqlab qolish imkonini beradi. Mustaqil loyihalarni boshqarish samaradorligiga xarajatlar va amalga oshirish vaqtini qisqartirish, amalga oshirish sifatini oshirish va natijada mijozlar ehtiyojini qondirish orqali erishiladi. Shu munosabat bilan, korporativ loyihalarni boshqarish tizimi korxona faoliyatini boshqarishning samarali vositasidir.