KORPORATIV LOYIHALARNI BOSHQARISH TIZIMINING SAMARADORLIGI - Ashurov Xoshimjon Otayevich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Korporativ loyihalarni boshqarish tizimlarining samaradorligini baholash masalasi hozirgi vaqtda ham, butun dunyoda ham ko'plab kompaniyalar uchun dolzarbdir. Maqolada korporativ loyihalarni boshqarish tizimini yaratish va ishlatish samaradorligini baholash usullari aniqlanadi.