HAR XIL TURDAGI LOYIHALARNI BOSHQARISHDA TARMOQ MUNOSABATLARINI TASHKIL QILISHNI O'RGANISH - Ashurov Sevdiyor To'raqulovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Har xil turdagi loyihalarji boshqaruvi amaliyotidagi o'zgarish loyihalarni boshqarish usullari qo'llaniladigan boshqaruv ob'ektlari doirasini kengaytirish va loyihalarning o'ziga xos xususiyatlarini va ularni amalga oshirish usullarini hisobga olgan holda takomillashtirilgan yoki yangi usullar va vositalardan foydalanish bilan bog'liqdir.