ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ МЕҲНАТ ҚОНУНЧИЛИГИДА ТАРАФЛАР ИХТИЁРИГА БОҒЛИҚ БЎЛМАГАН ҲОЛАТЛАР БЎЙИЧА МЕҲНАТ ШАРТНОМАСИНИ БЕКОР ҚИЛИШ АСОСЛАРИ ВА ТАРТИБИ - Худойбердиев Шамил Джоҳонгирович (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Маколада Ўзбекистон Республикаси Меҳнат қонунчилигида тарафлар ихтиёрига боғлиқ бўлмаган ҳолатлар бўйича меҳнат шартномасини бекор қилиш асослари ва тартиби хакида езилган.