INVESTITSION LOYIHALARNI BOSHQARISH - Soibov Aziz (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Jahon iqtisodiyotida investitsiyalarga talab va taklif tendiyasi haqida va Ozbekistonda yangi investitsiyalarni kiritish va shart sharoitlar yaratish haqida. Jahon amaliyotida horijiy investitsiyalarni jalb etish haqida