ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИНИНГ МИЛЛИЙ МАДАНИЯТИМИЗДА ТУТГАН ЎРНИ - Ансатбаев Нажиматдин (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотатция: Ушбу мақолада Қорақалпоқ халқ достонларининг миллий маданиятимизда тутган ўрни хақида сўз этилади.