YOSH BOKSCHILARNING TEXNIK KO‘NIKMA VA MALAKALARI MASALASI - Tadjibaev Jamshid Quldashevich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada yosh bokschilarning texnik tayyorgarligi asoslari, hususan, yosh bokschilar uchun mo‘ljallangan dastur bo‘yicha o‘quv-mashg‘ulotlarni o‘tkazish borasida uslubiy tavsiya va ko’rsatmalar beriilgan.