XUSUSIY BANK KAPITALLASHUVINING OSHIRISH MASALALARI - Abdullayeva Aziza Murot qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xususiy bank kapitallashuvining oshirish masalalari, bank sektorini rivojlantirishda tijorat banklari tomonidan o‘z faoliyatlarini yanada taraqqiy etishlarini ta’minlash, bank aktivlari koʻrinishi dinamikasi haqida batafsil bayon qilingan.