BOSHQARUV TIZIMIDA PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZIMI - Akramova A.K. (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. O‘qituvchilik faoliyatida psixologik himoya mexonizimidan asosli foydalanish, bu orqali o‘quvchi yoshlarni bilim olishlarini samarali taminlash.