CHET TILI DARSLARIDA O'RGANILAYOTGAN CHET TILI VA ONA TILIDAN BIRMA- BIR FOYDALANISH ASOSIDA O'QUVCHILARNING ONGINI RIVOJLANTIRISH - Rashidova Lola Faxriddin qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Chet tili darslarini o’qitish metodikasi haqida fikrlar qayd etilgan. Darslarda Chet tilu va ona tilidan foydalaniah asosida o’quvchilarning mustaqil fikrlashini shakllantirish va buning bir qancha afzalliklari haqida ma’lumot berilgan.