РЕВМАТОИД АРТРИТ: ЭТИОЛГИЯСИ, ПАТОГЕНЕЗИ БЕЛГИЛАРИ, ДИАГНОСТИКАСИ ВА ДАВОЛАШ. ТАШХИСЛАШ МЕЪЗОНЛАРНИНГ РЕВМАТОИД АРТРИТ БИЛАН КАСАЛЛАНГАН БЕМОРЛАРДА КАСАЛЛИК РЕММИСИЯСИГА ЭРИШИШДАГИ АХАМИЯТИ - Рахимова М.Р. (Journal of new century innovations, 2023)
Ушбу мақолада бугунги кундаги долзарб бўлган касалликлардан бири ревматоид артрит, этиологияси, патогенези, ташхислаш ва давоси шунингдек Америка ревматология коллежи ва Ревматизмга карши европа лигаси томонидан 2010 йилда нашр этилган ревматоид артрит таснифи мезонлари ва уларнинг ревматоид артрит билан касалланган беморларда касаллик реммисиясига эришишдаги ахамияти хақида сўз юритилади