ҒЎЗАНИ БАРГИДАН ОЗИҚЛАНТИРИШДА ЯНГИ (САКЎ) СУЮҚ АЗОТ-КАЛЬЦИЙЛИ ЎҒИТИНИ ПАХТА ҲОСИЛИГА ТАЪСИРИ - Қ.Давронов; Х.Асқаров; М.Махмудова (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Ғўза парваришида қўшимча агротадбирлардан бири бўлган ғўзани баргидан озиқлантиришда фойдаланиладиган янги суюқ азотли ўғитлардан "САКЎ" (суюқ азот-кальцийли ўғити) каби ўғитларни қўлланилиши ҳосил элементларини тўкилишини олдини олишдаги аҳамияти ўрганилди.