FLAVOSANNI JIGAR MITOXONDRIYALARINING NAFAS OLISHI VA OKSIDLANISHLI FOSFORLANISHIGA TA’SIRI - Xodjayeva Naimaxon Umirzaqovna; Mirzaolimov Mirzohid Mirzavaliyevich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada flavosanni jigar mitoxondriyalarining nafas olishi va oksidlanishli fosforlanishiga ta’siri, organizmda nafas olishning ahamiyati va oksidlanishli fosforlanish haqida ma’lumotlar keltirilgan.