ҚУРИЛИШ МАТЕРИАЛЛАРИ ВА БУЮМЛАРИ ФАНИНИ ЯНГИ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАР АСОСИДА ЎҚИТИШ - Мухитдинов Музаффар Бахтиёрович (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Ушбу мақоладая янги педагогик технологияларни амалиётда қўллаш имкониятлари Қурилиш материаллари ва буюмлари фани мисолида ёритилган. Фанга доир таянч сўз ва иборалар ёрдамида «Венн диаграммаси», «Кубик стратегияси», «Синквейн» ва кичик гурухларда ишлаш интерфаол усулларини қўллаб, мавзунинг мазмуни ва моҳияти очиб берилган.