ТЎЛДИРУВЧИЛАРНИНГ КОМПОЗИТ ПОЛИМЕР ҚОПЛАМАЛАРНИНГ ЕЙИЛИШБАРДОШЛИГИ ВА АДГЕЗИОН ХОССАЛАРИГА ТАЪСИРИ - М.Б.Мухитдинов (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада композит полимер қопламаларининг таркибига киритилган органоминерал тўлдирувчиларнинг тури ва таркибининг қоплама ейилишбардошлилигига ва адгезион хоссаларига таъсири келтириб ўтилган.